Гала със сигурност е накарала любимия си Стефан да потъне

...
Гала със сигурност е накарала любимия си Стефан да потъне
Коментари Харесай

Това ли е краят им?! Гала с признание за Стефан в ефир: Разстроих се! Дори не ме чува като говоря

Гала сигурно е предиздвикала обичания си Стефан да потъне в земята от позор, а повода е любопитно интимно признание, което направи в ефир пред цяла България.
Тв водещата на „ На кафе “ никак не се поколеба дали да каже това за мъжа си, защото се оказа много предизвикана от имитация на един от панелистите й – актрисата Гергана Змийчарова. Тя показа, че се е записала на уроци по танго дружно със своята половинка напълно поради него и в действителност двамата са единствената двойка, записала се на курса поради кавалера, защото нормално е противоположното, предава Шоу Блиц.
Змийчарова обаче посочи, че за наслада на дамите, поради това, че постоянно вечер има зрелище, мъжът й ходил самичък и танцувал с тях.
„ Въртоли другите и се връща при теб “, не устоя и подмятна по този мотив Гала, а Гергана наля още масло в огъня с добавката, че у дома мъжът й продължавал да я тормози, като й показвал стъпки от танца, което обаче тя оценявала като жест от негова страна.
„ Той в този момент, апропо, допускам, че ме гледа с моята съседка на кафе “, добави още Гергана, с което пък загатна, че е дала цялостна независимост на мъжа си и му има доверие. Думите й обаче, очевидно не се сториха по никакъв начин успокояващи за Гала, която незабавно откри мотив да хвъри камъни в градината на Стефан:
„ Много ме разстрои с това, което сподели, да покажеш на колегата, че го чуваш. Той, Стефан, не ме чува в 90 % от случаите “.
Юлиан Константинов и Кристина Патрашкова пък, незабавно се заеха да тушират напрежението в Гала, заявявайки й какъв брой деликатен и любезен е Стефан с нея.
„ Най-важното за мен е проявята на почитание и да не ти стане живота еднакъв, тъй като в живота на двойката най-страшното е, като настане досада, да няма страст, да няма нищо. Тогава към този момент би трябвало да се замислиш съществено по въпроса “, сподели Патрашкова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР