Гала изненада с откровенията си. Точно на Великден нейния Стефан

...
Гала изненада с откровенията си. Точно на Великден нейния Стефан
Коментари Харесай

Гала с емоционално признание: Бях подложена на брутален психически тормоз!

Гала изненада с откровенията си. Точно на Великден нейния Стефан чукна 46. Двамата отпразнуваха две в едно в новата им къща на язовир „ Искър “.
„ Тялото ми към този момент играе второ полувреме, само че мозъкът ми още тича по тъч линията.Имам чувството, че гледаме живота си в профил и го живеем единствено понякога…Но може и да бъркам “, изненадващо се изповяда на празника си половинката на Гала.
Водещата на „ На кафе “ е с цели единадесет лета по-голяма от него. Но двамата са дружно повече от браковете, които двамата имат зад тила си, написа kliuki.bg.
Стефан има една щерка от единственото си венчило, което се е случило през 2005. Бившата му Росица към този момент има ново семейство, а Никол постоянно гостува в дома на татко си и са положителни приятелки с щерката на Гала-Мари.
Стефан се е занимавал с търговия на телефони, с продажба на електрически автомобили, само че и двете му бизнес инициативи пропадат. Днес се показва за търговец на мед.
„ Бракът ми продължи половин година, само че се развеждах три “, смее се той.
Гала пък живее под един покрив с първия си мъж Константин три години след развода им.
„ Физическото принуждение е извънредно, не съм го изпитвала, само че психическото е не по-малко брутално.Живееш с визията на индивида против теб. Губиш самочувствието, женствеността, сексуалността си, всичко.Много е мъчно да излезеш от тази обстановка,ако нямаш поддръжка “, напомня си за кошмара от брака си Гала.
От това положение я избавил Стефан, поради което водещата му е безпределно признателна.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР