Гала и панелистите ѝ често разчупват сценария и понякога дори

...
Гала и панелистите ѝ често разчупват сценария и понякога дори
Коментари Харесай

Горещо в „На кафе“. Панелист: Прокуратурата да се самосезира за тази постъпка на Гала

Гала и панелистите ѝ постоянно разчупват сюжета и от време на време даже наподобява, че не помнят, че са в ефир, а не в личните си холове и вършат страшни изцепки. Така се роди това самопризнание на Гала, което стана мотив за жестоки смешки.

„ И аз имам подобен случай – да извършвам кражба дарове. Много ми е неловко, не съм го разказвала до момента “. Така стартира роман на водещата на предаването „ На кафе “ по „ Нова телевизия “ Гала. Повод бе новината, прочетена от Кристина Патрашкова, че артистът Робърт де Ниро е бил ограбен, като са взети подаръците му отдолу под елхата.

„ Преди три Коледи сме със Стефан на едно благотворително събитие, на което са поканени известни хора, снима се, а ние би трябвало да кажем някакви реплики за идеята. Казваме и си тръгваме. То беше през седмицата, а аз на другия ден имам предаване. Тръгваме си преди да е завършило всичко. На една маса имаше подредени дарове и една от хостесите пристигна на излизане и сподели: „ Моля ви, върнете се, би трябвало да си вземете подаръците “. Дава на Стефан едно пликче, аз взимам едно от подредените и си тръгваме. В колата се качваме, Стефан кара. Аз поглеждам в пликчето – две топки коледни за елха и един календар. Прибираме се у дома, поставям ги там на масата и върша нещо. По едно време поглеждам към масата и виждам на пликчето написа „ Стефан и Гала “. Поглеждам на идващото пликче – „ проф. Пимпирев “ (бел.а. проф. Христо Пимпирев е академик и откривател, началник на няколко национални антарктически експедиции). Още не съм му споделила, че му взех топките преди три Коледи. Трябва да му ги върна. Топчици коледни такива. Беше ми неловко след това – какво да направя “, призна си в ефира 55-годишната плевенчанка.

„ Гала, това е кражба без предумисъл, тъй че умерено “, утеши я Кристина Патрашкова.

„ Прокуратурата да се самосезира: Гала открадна топките на проф Пимпирев “, прикани пък различен член на панела – артистът Дарин Ангелов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР