Гала и голямата й любов – Стефан Николов са заедно

...
Гала и голямата й любов – Стефан Николов са заедно
Коментари Харесай

Бомба: На Гала ще й се изправи косата ако знае какви ги върши Стефан зад гърба й!

Гала и огромната й обич – Стефан Николов са дружно дълги години и мнозина се басират, че ще останат дружно вечно. Но не поради нечувана пристрастеност, почтена за разказ, а най-вече поради комфорт, успокоение и полза от страна на Николов. Всички са наясно, че без Гала до себе си, без нейната среда и връзки, той е едно нищо. И в мига, в който тя го зареже, никой няма да се сети за него.

Явно Стефан е наясно с това най-добре, тъй като се е хванал за нея и не пуска. Пред хората се къса да каканиже какъв брой я обича и по какъв начин тя е неговата богиня надали не. Зад гърба й обаче… зад тила й вършел неща, от които косата й да се изправи. И да го натири със свиреп шут през девет в десета планина, твърди kliuki.bg.

Източници шокиращо разкриха, че Николов единствено чакал да остане без Гала и започвал да се смъква и да ухажва други мацки. Естествено, всички били по-млади от водещата, а Стефчо им се пускал с ненаситност. В интернет, в кафенета, на улицата даже – очите му шарели на 100 направления и единствено някоя да го разпознаела, започвал да й се дуе и да й прави благи очи.

„Някои мацки сме виждали да се занасят също с него, а други го гледат с пренебрежение и с подигравка. Като невидял е. Явно по този начин е загорял за многообразие и млада плът, че две не види, само че се крие и се пази доста. Не знаем дали действително е бил с някоя (като нищо), само че несъмнено вербално много се раздава“, смеят се очевидци на стефчовия срам.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР