Гал Гадот не просто изигра Жената чудо, а е истинска

...
Гал Гадот не просто изигра Жената чудо, а е истинска
Коментари Харесай

Страхотната изненада на Гал Гадот

Гал Гадот не просто изигра " Жената знамение ", а е същинска жена знамение и в действителния живот. 38-годишната актриса има прелестно огромно семейство, което продължава да се разраства. Тя и брачният партньор ѝ Джарон Варсано са женени от 2008 година и са горди родители на Алма (12 г.), Мая (6 г.) и Даниела (2г.). А от напълно скоро към този момент и на четвъртото си момиченце, което се е родило.
 Гал Гадот и изказванията, че се е включила към армията
Присъединила ли се е към израелската войска Гал Гадот

И по какъв начин ще оказва помощ на родината си

Щастливата вест е напълно изненадваща, защото  не е обявявала, че в действителност е бременна. В Instagram профила си обаче актрисата е качила фотография след раждането, на която гушка новороденото до момента в който е още в болничната стая.

" Мое сладко момиче, добре пристигнала. Бременността не беше лесна, само че я изкарахме. Ти донесе толкоз доста светлина в живота ни, което дава отговор и на името ти Ори, което значи " моята светлина " на иврит. Сърцата ни са цялостни с признателност. Добре пристигнала в къщата на девойките. Татко също е доста готин ", написа  към поста си.

В предходни изявленията актрисата е разказвала малко повече за ражданията си. Пред InStyle през 2022 година тя споделя, че раждането в действителност в действителност ѝ харесва.

" Бих го правила един път седмично, в случай че можех. Толкова е вълшебно ", добавя.
 Даяна Йорданова - българката, която наподобява на Гал Гадот
Когато една българка наподобява на Гал Гадот

Поразителната аналогия на Даяна Йорданова от Видин с израелската актриса

В изявлението си тя прецизира също, че въпреки всичко е под анестезия, с цел да не бъде толкоз мъчително. Но най-после не пропуща да показа, че сега, в който усети, че е създавала живот, се усеща необикновено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР