Гаджето на Иво Аръков Габриела показа огромния си бюст от

...
Гаджето на Иво Аръков Габриела показа огромния си бюст от
Коментари Харесай

Гаджето на Иво Аръков показа огромния бюст

Гаджето на Иво Аръков Габриела сподели големия си бюст от райския остров, на който двамата Както Hotnews.bg първи писа, артистът и гаджето му са в Камбоджа дружно с сътрудника на Иво Радост Драганова, която изкара ужасни дни след идването си в азиатската страна. На 31 декември водещата и нейната щерка бяха изведени от Коронавирус поделение след интервенция на Министерство на външните работи, заяви самата тя пред bTV.

В продължение на четири дни двете бяха в Коронавирус поделение в столицата Пном Пен без изрично да е открито, че са инфектирани с ковид. Само първият бърз тест, изработен на щерка й на летището, е бил позитивен. Дипломатите ни са съумели да получат негативните за COVID-19 проучвания посредством френското посолство в Камбоджа.

Радост и щерка й бяха настанени в хотел, където посрещнаха и 2022 година, до момента в който Аръков и гаджето му разпускаха на плажа на един от островите. От брега на морето габи се появи в супер изрязан бански, който разкри огромния й, само че изцяло натурален бюст.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР