Габрово. От 8.00 до 20.00 часа за честванията на 142-та

...
Габрово. От 8.00 до 20.00 часа за честванията на 142-та
Коментари Харесай

АПИ: За честванията на 142-та годишнина от Шипченската епопея се ограничава движението по път I-5 Габрово - Шипка – Казанлък

Габрово. От 8.00 до 20.00 часа за честванията на 142-та годишнина от Шипченската епопея се лимитира придвижването на директно преминаващите транспортни средства по път I-5 (E-85) Габрово - Шипка - Казанлък. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура " .
Транзитният трафик ще се пренасочва по път II-55 Проход на Републиката, както следва:
- за пътуващите от Северна към Южна България - от Русе и Велико Търново през Дебелец - Проход на Републиката - Гурково за Казанлък, Стара Загора и Бургас;
- за пътуващите от Южна към Северна България през Гурково - Проход на Републиката - Дебелец за Велико Търново и Русе.
Локалният трафик и идващите от запад транспортни средства ще бъдат пренасочвани по път III-552 по маршрута: Габрово - Трявна – с. Белица – с. Вонеща вода – Проход на Републиката и назад.
В област Стара Загора придвижването на МПС ще се пренасочва към Прохода на Републиката по следния маршрут: път I-6 Калофер - Казанлък - път II-55 Гурково - Велико Търново и назад. Пренасочването ще става при пътен възел „ Мъглиж “ (връзката на път I-5 с I-6).
През прохода „ Шипка “ ще бъдат пропускани единствено рейсове и коли с участници и посетители в събитието, както и проведеният междуградски авто превоз.
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението по републиканските пътища.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР