Габриел Вълков, член на Националния съвет на Младежкото обединение в

...
Габриел Вълков, член на Националния съвет на Младежкото обединение в
Коментари Харесай

Младежите от БСП зоват за обединение в името на по-добър живот

Габриел Вълков, член на Националния съвет на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия, взе присъединяване в съвещанието на управлението на Младите европейски социалисти в Париж. Заседанието бе обвързвано с организацията на Летен лагер 2019, който тази година ще се организира в курорт Албена, България.

Като член на управлението на младите европейски социалисти, той съобщи, че мотото на Летен лагер 2019 ще бъде: “Ние се борим за всяко обществено право”!

“Това лято в Албена ще бъдем домакини на над 1000 младежи от над 30 разнообразни страни в Европа. Заедно ще защитим равенството на всеки един младеж в България, Европа и Света. Вероятно не всички сме равни, само че на всеки един от нас би трябвало да бъде даден еднакъв късмет и опция за развиване в живота. Няма значение дали си безпаричен или богат, млад или остарял, жена или мъж, всеки от нас би трябвало да има еднакъв достъп до обучение, опазване на здравето и обществени грижи, обезпечени от страната, в която живее. Нека всички дружно, като младежи се обединим, с цел да застанем един до друг в идеята за една по-справедлива, по-солидарна и с по-добро качество на живот Европа”, съобщи Вълков пред сътрудниците си от младежката организация на ПЕС, YES.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР