Г-н Митов, не можете да ни изненадате или уплашите с

...
Г-н Митов, не можете да ни изненадате или уплашите с
Коментари Харесай

Лют скандал Митов - Нинова!Кой отива в Сибир

Г-н Митов, не можете да ни изненадате или уплашите с нищо повече. В продължение на 5 години ни прекарахте през огън и вода и издържахме като съпротива и не се предадохме, не се и продадохме, с нищо не можете да ни изненадате към този момент.

Чували сме още по-силни думи за Българска социалистическа партия от тази естрада. Помните ли, че като ръководещи и държащи цялата власт в България, един път просто решихте, че би трябвало да ни изпратите в Сибир? Така водачът на левицата Корнелия Нинова отговори на нападките на Даниел Митов от ГЕРБ

По-рано от парламентарната трибуна Митов съобщи: „ Тези, за които гласувахте, връщат някогашната комунистическа партия и мрежите на Държавна сигурност във властта “.

Трябва да кажем,че новото болшинство се господства от партия, която ще реализира леви цели с десни принадлежности. Друга една коалиция твърди, че към този момент няма ляво и дясно.

Третата партия твърди, че е антисистемна партия, следва да разберем коя е системата, която ще борят и с какви антисистемни принадлежности. Четвъртият детайл е някогашната комунистическа партия, която не се е отказала от тоталиратарното си завещание и постоянно е обслужвала ползите на някогашния наказателен уред на предходния режим “, съобщи Даниел Митов от ГЕРБ на парламентарната естрада.

По думите на лидерката на социалистите Българска социалистическа партия приема своето присъединяване като обществен поръчител за грижа за хората.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР