Г-н Борисов в последните години съм го чувал 2-3 пъти,

...
Г-н Борисов в последните години съм го чувал 2-3 пъти,
Коментари Харесай

Гешев с изненадваща новина! Какво каза за Борисов

" Г-н Борисов в последните години съм го чувал 2-3 пъти, и то по празници ". Това съобщи основният прокурор Иван Гешев при гостуването си в предаването " Панорама ". Водещият Бойко Василев посочи, че изявлението е правено по-рано денем, а не се организира онлайн сега.

" Ако става въпрос за връзки и връзки отвън закона и морала, такива не съм допускал. Но като демократ, аз съблюдавам правилото за разделяне на управляващите, който допуска и взаимоотношение сред обособените управляващи. В рамките на това няма по какъв начин да нямам избрани срещи с избрани политици. Публично, голям брой пъти дискутирах, разговарях с всевъзможни политици. И не ме е боязън. Някои политици може да ги е боязън, само че мен не ", изясни още той и добави, че не мисли, че има приключване на информация към Бойко Борисов по обещано следствие.
-->
" Няма никаква разлика сред Пеевски, Божков или Цветан Василев - има идентичен метод на българската правосъдна власт и той е съблюдаване на Конституцията и законите на страната. Аз не виждам проблем, в случай че има безапелационни доказателства или е разкрито закононарушение от българските служби за сигурност, никой български прокурор да проверява който и да е - в това число депутата Пеевски или който и да е от нас ", сподели Гешев в отговор на въпрос.

Според Гешев концепцията за правосъдна промяна и по-голям надзор върху основния прокурор не е немислима, само че не кореспондира с Конституцията. Заяви, че не е правилно, че има всевластие.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР