Футуристични автомивки ще бъдат представени за първи път у нас

...
Футуристични автомивки ще бъдат представени за първи път у нас
Коментари Харесай

Показват в панаира най-добрия камион на 2019-а

Футуристични автомивки ще бъдат показани за първи път у нас на изложбата „ Ауто сити Пловдив 2019 “ дни след европейската им премиера в Амстердам. Те са измежду новостите на Международния механически панаир, който ще се организира от през днешния ден до 28 септември.

Единият модел автомивка, който е разработка на водеща европейска компания в сектора, е с пет дизайна. Преимущество са новаторските съставни елементи, като платформа за надзор през мобилни устройства, SMS разплащане, подово измиване и други.

Вторият модел е на производител от Съединени американски щати. Съоръжението съставлява тунел от неръждаема стомана. В него са ситуирани системи, направени с нови технологии и материали. Включени са доста функционалности, което дава опция за разчистване без предварителна подготовка даже при огромни размери и висока скорост. Авангардните експонати са част от специфичното бизнес издание на „ Ауто сити Пловдив “.

Изложбата демонстрира и нови модели леки коли. Сред министър председателите е хибридната версия на Honda CR-V. Задвижването употребява два електрически елемента, а всеки работи и като електромотор, и като генератор.

От гамата на Subaru са моделите XV и Outback, като за последния е планувана и специфична 4Аdventure версия. Марката Škoda е показана с хитовите разновидности Scala и Kodaiq с доста екстри. Тук е и новият Ford Trucks F-MAX, който получи купата „ Международен камион на годината 2019 “.

Гостите на „ Ауто сити “ имат опция да прегледат още четири изложения, представящи нововъведения от строителството, електротехниката, електрониката, машиностроенето, роботиката, автоматизацията, цифровите и осведомителните технологии, енергетиката, екологията, водния бранш и химическата индустрия. Експозициите на компании от 34 страни са ситуирани в Международен панаир-Пловдив.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР