Футболният „Рексам“ (Уелс), който играе в най-низшия професионален ешелон на

...
Футболният „Рексам“ (Уелс), който играе в най-низшия професионален ешелон на
Коментари Харесай

Холивудски звезди си купиха уелски отбор от пета дивизия

Футболният „ Рексам “ (Уелс), който играе в най-низшия професионален ешелон на Острова – National league, си има нови притежатели – актьорите Раян Рейнолдс и Роб МакЕлхени.

Новината е доказана от самите притежатели, както и от клуба, който досега беше ръководен и благосъстоятелност на почитателите, посредством фонд.

National league е пета дивизия в британското състезание, в което играят и уелските тимове.

National league е последното ходило преди аматьорските клубове в конференциите. Въпреки че в химна на тима се пее за „ първенци “, тимът в никакъв случай не е бил първенец на нищо, нито пък е печелил купа или купа. На няколко пъти е изпадал при дилетантите. Но пък е третият най-стар тим в света – основан през 1864 година (преди 156 години).

Раян Рейнолдс е прочут с доста функции, само че в последно време най-много с основната роля в „ Дедпул “ и „ Дедпул 2 “. След като новината за новата благосъстоятелност на „ Рексам “ беше оповестена, в това число през формалните платформи на ДедПУЛ, мнозина почитатели се пошегуваха, че е доста показателно, че първият мач на „ Рексам “ (днес, от 21.00 ч. българско време) е против тим с името „ ХартлиПУЛ “.

Роб МакЕлхени пък е прочут на публиката от сериала с Дани деВито „ Слънчева Филаделфия “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР