Футболният нападател Валери Божинов разкри днес, че се връща да

...
Футболният нападател Валери Божинов разкри днес, че се връща да
Коментари Харесай

Божинов призна: Връщам се в Италия

Футболният нападател Валери Божинов разкри през днешния ден, че се връща да продължи кариерата си в Италия. Пред gong.bg някогашният национал разгласи, че на следващия ден пътува за " Ботуша ", с цел да премине медицински прегледи в Катаня. Ако всичко е наред той ще подпише незабавно с отбора. „ Божинов не пропусна да поздрави почитателите на Левски, които се активизираха в поддръжка на клуба.

" Може да се каже, че към този момент имам нов тим. Утре пътувам за Италия, с цел да премина медицински прегледи в Катания. След това ще подпиша контракт с този известен тим. Всичко стана много бързо. Обади ми се братът на треньора и ми сподели, че доста ме желаят. Все отново аз го познавам от Парма и Лече. Каза ми, че на мачовете на тима има по 10-15 хиляди души и аз ще подвигна още повече интереса. Нищо, че сега тимът се намира в Серия " С ". Това е огромен клуб. За прехвърлянето помогне и някогашният ми управител Джери Паломба ", съобщи Божинов.

" Поклон пред " Синя " България поради това, което прави за Левски. В този тежък за клуба миг за следващ път стана ясно, че Левски е над всичко и всички. Обичам почитателите на Левски. Очаквам моят обичан тим да победи ЦСКА ", добави нападателят

" Какво значи дали имам упоритости още веднъж да играя за България? Готов съм, стига Дерменджиев да реши. Това е негово решение. Аз като българин много желая България да се класира на Европейското състезание ", приключи Божинов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР