Футболният клуб Челси потвърди, че е постигнато споразумение кои ще

...
Футболният клуб Челси потвърди, че е постигнато споразумение кои ще
Коментари Харесай

Бейзболист стана собственик на Челси, какво ще получи Абрамович

Футболният клуб Челси удостовери, че е реализирано съглашение кои ще са бъдещите нови притежатели на отбора, а точно - с консорциума, воден от съсобственика на американския бейзболен Лос Анджелис Доджърс Тод Бьоли (на снимката), подсилен от „ Клиърлейк Кепитъл “, Марк Уолтър и Хансьорг Вис.

Челси беше разгласен за продажба от притежателя Роман Абрамович след нашествието на Русия в Украйна и му бяха наложени наказания от английското държавно управление.

„ Общата инвестиция е на стойност 2,5 милиарда паунда, които ще бъдат употребявани за закупуване на акциите на клуба, като приходите ще бъдат подадени в замразена банкова сметка във Англия с желанието да бъдат дарени на 100 % за благотворителни дела, както бе доказано от Роман Абрамович. За превеждане на постъпленията от въпросната сметка, ще бъде належащо утвърждението на държавното управление на Обединеното кралство “, се споделя в мнението на Челси, оповестено на формалния уебсайт на клуба.

„ В допълнение, препоръчаните нови притежатели се ангажират с 1,75 милиарда паунда за бъдещи вложения в интерес на клуба. Това включва вложения в „ Стамфорд Бридж “, академията, женския отбор, базата и фондацията на Челси. Очаква се продажбата да бъде осъществена в края на месец май при съществуването на нужните утвърждения. Повече елементи ще бъдат предоставени на този стадий “, прибавят от Челси.

Санкциите против Челси и обстановката към собствеността на клуба от Висшата лига оказаха въздействие върху тима, което докара до спад във формата на играчите, само че все пак това не може да се употребява като опрощение за неприятните резултати, сподели в коментар на събитията мениджърът Томас Тухел.

Правителството наложи ограничавания на Челси, като да вземем за пример не разрешава на клуба да продава билети или да възобновява договорите на играчи, а Тухел добави, че проектите за нови попълнения за идващия сезон ще се забавят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР