Футболните национали на Аржентина са в шок от състоянието на

...
Футболните национали на Аржентина са в шок от състоянието на
Коментари Харесай

Меси е в потрес: очаква го нещо като басейн върху нива

Футболните национали на Аржентина са в потрес от положението на терена на стадиона в Еквадор, на който идната нощ (02:30 часа) ще се изиграе решителната за “гаучосите” последна международна подготовка от Зона КОНМЕБОЛ. Лионел Меси и неговите съотборници съвсем са навън от Мондиала и по тази причина се нуждаят от победа.

Снимки от спортното оборудване в Кито обаче демонстрират, че то е наводнено, неравно и даже с дупки. Всичко това е гаранция, че техничната игра на “албиселесте” няма да я бъде.
#Ahora sumate a #SportsCenter, en vivo por ESPN 2, que te mostramos cómo luce el estadio donde Argentina se jugará su clasificación. pic.twitter.com/OpTSyO5KZB
— SportsCenter (@SC_ESPN) October 9, 2017

Към момента шест отбора от Южна Америка се борят за трите оставащи места, даващи право на автоматизирано класиране, плюс едно за плейофите: Уругвай (28 точки), Чили (26), Колумбия (26), Перу (25), Аржентина (25) и Парагвай (24).
[TN] | Stadium pitch looks awful ahead of crunch WCQ match between Ecuador and Argentina. pic.twitter.com/ykFdIE4IuA
— FCBdaily (@TheFCBdaily) October 10, 2017

Ако аржентинците завоюват, ще си обезпечат най-малко присъединяване в плейофите, защото Перу и Колумбия излизат в директен конфликт и по този начин най-малко единият ще даде опция на отбора на Меси да го изпревари. При тъждество в Еквадор “гаучосите” ще зависят от други резултати и карамболи.

Mahn! With top 4 guaranteed automatic qualification to Russia 2018 and fifth place to play playoff, Argentina is a major doubt to make it. pic.twitter.com/mln6phKzAn
— Tee (@Temmytii) October 6, 2017
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР