Футболната звезда Благой Георгиев си имаше сериозни проблеми с рапъра

...
Футболната звезда Благой Георгиев си имаше сериозни проблеми с рапъра
Коментари Харесай

Джизъса го закъса! От кого получи ултиматум

Футболната звезда Благой Георгиев си имаше съществени проблеми с рапъра Ванко 1, откакто забърса щерка му Ивана. Известният рапър с престъпно минало даже се закани, че ще избие зъбите на Благо, които наскоро той си направи в неговата клиника. 

Но в последно време двамата са стоплили връзките си и към този момент са най-хубави другари. Бившият пловдивски рапър е приел Джизъса за собствен шурей и постоянно прекарват времето си дружно на по пиво и хубава кубинска пура. 
-->
Бащата на Ивана е дал благословията си за връзката й с Благой, само че откакто е провел доста сериозен диалог с него. Ванко 1 по този начин е дръпнал юздите на футболиста, че надали ще си намерения да кръшне на красивата и доста по-малка от него Ивана. Благой е получил съществени закани, че в случай че нарани сърцето на Ивана, не го чака ярко бъдеще в България

Джизъса е прочут със своята пословична любвеобилност и че любовта му не трае повече от 3-4 месеца. Негови някогашни партньорки декларират, че той е болен на тази тематика и никой не може да му помогне.

А на Ванко 1 му пристигна добре тази връзка, защото Джизъса популяризира гратис клиниката му в Пловдив, която сега процъфтява и се радва на огромен интерес и доста нови клиенти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР