Футболната звезда Благой Георгиев е баща на четири деца, но

...
Футболната звезда Благой Георгиев е баща на четири деца, но
Коментари Харесай

Бомба от Златка Райкова! Отнема най-милото на Джизъса

Футболната звезда Благой Георгиев е татко на четири деца, само че с едното не поддържа никаква връзка.

Есмер му лиши родителските права, само че в този момент татуираният мачо е напът да загуби връзка с още едно от децата си. 
-->
Златка Райкова сериозно се е заела със задачата да накаже погрешния си мъж и да му отмъсти, че я заряза и хукна да се дами за друга. Тя е подготвила огромна бомба, която ще съсипе Джизъса. 

Русата сексбомба желае актуалната й половинка Карен Хачатрян да осинови сина й с Благой Георгиев. Припомняме, че при започване на май някогашната плеймейтка роди дете на предприемачът Карен, а в този момент двамата желали от Благой да преотстъпи родителските си права на новия на Златка. 

Благой не бил склонен с тази концепция на Златка, само че тя го заплашила, че ще води правосъдни борби и ще потвърди, че не се интересува от сина си. Освен това, русокоската желае голяма прехрана, която е непостижима за Благой. 

Негови другари издадоха, че хонорарът и парите от успеха в " Сървайвър " са разпределени и даже няма да му стигнат, с цел да издължи всички борчове и да заплати издръжката на трите си деца. 

Към днешна дата Благой е към този момент разведен с Полина, поради която остави Златка с бебе на ръце. Но никога не е трагичен и уединен.

Той към този момент се похвали, че е бясно влюбен с дъщерята на Ванко 1 - Ивана. В началото рапъра не приемал футболиста за шурей, само че към този момент са първи приятелки и го употребява като рекламно лице на клиниката си в Пловдив, написа blitz.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР