Футболната ни общественост бе изненадана от новината, че Гриша Ганчев

...
Футболната ни общественост бе изненадана от новината, че Гриша Ганчев
Коментари Харесай

Просто е! Цесекарите искат титла, а не търговия

Футболната ни общност бе сюрпризирана от новината, че Гриша Ганчев се отдръпва от издръжката на ПФК ЦСКА.

Поводът - една гневна декларация на секта от армейската аудитория. Която в обобщение му написа, че ЦСКА е основан да печели трофеи, а не да е сергия на пазара.

Ние не сме забелязали Гриша Ганчев да е толкоз нежна душа, с цел да се обиди от една декларация. Снощи много хора си мислеха, че това е просто една страст, само че тя се оказа чистата истина. Преди малко Пламен Марков разгласи публично - Ганчев напуща клуба!

Първо. Всеки приблизително образован човек незабавно ще си каже, че това е дълго подготвян проект, за който е чакан фиктивен мотив, с цел да бъде задействан.

Второ. За 6 години на " Армията " Ганчев и сие не можаха да схванат, че наоколо са жълтите павета на бул. Руски, а не моста вароша в Ловеч. Което желае съвсевм различен метод на мислене финансово ръководство и дейности.

Трето. Зад ЦСКА стои половин България. Абсурдно е да въртиш " копи пейст " трансферната политика на Литекс и да не очакваш реакция! Това господин Ганчев като умел футболен човек няма по какъв начин да не го знае. Но го пренебрлегна!

Четвърто. ЦСКА не е ставал първенец от 2008 година. Сега тимът изглеждаше в действителност подготвен да се бори с Лудогорец до края. Страхотен удар против почитателите е тъкмо в този миг да продадеш най-хубавия си футболист, за каквато и договорка зда става въпрос.

Пето. Нали все приказваме за бизнес. Няма по-голям бизнес във футбола от това да влезеш в Шампионската лига. Но преди този момент би трябвало да станеш първенец.

А няма по какъв начин да бъдеш първенец с поредност от покупко- продажби. Те носят някакви пари сега, само че изпускаш огромното. И това ли би трябвало да обясняваме на хора, които са от 30 години във футбола?  

" До лятото клубът ще действа със същия екип, който е сега. Никой няма да си тръгне преди края на сезона. Имаме този ангажимент от господин Гриша Ганчев ".

" Собствениците подсигуряват финансовата непоклатимост, няма да има финансови разтърсвания. Заплатите ще се получават в целия клуб. Това е значимо. Утре ще се видя с тима, с цел да кажа всичко на тима. На този стадий не съм си и помислял да си потегли по-рано ".

Това сподели Пламен Марков на конференцията преди час.

Има предложения за доста играчи, прегледани са от притежателите, с цел да не се стигне до трансфер, не са били подобаващи ", съобщи Марков

Сега се твърди, че на всеки искащ акциите на клуба ще бъдат дадени на безценица.

Много е допустимо в един миг ЦСКА да влезе в същата серпантина на компликациите, каквато е в Левски. 

Марков също загатна, че има притеснително огромен интерес към акциите на клуба, което е смущаващо. Да, по този начин е.

Очевидно е, че Гриша Ганчев от дълго време е имал някакви проекти. Но той не желаеше да чуе - цесекарите желаят купа, а не търговия!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР