Футболната федерация на Латвия така и не се отказва от

...
Футболната федерация на Латвия така и не се отказва от
Коментари Харесай

Латвия не се отказва от Славиша Стоянович

Футболната федерация на Латвия по този начин и не се отхвърля от устрема си да има Славиша Стоянович за народен селекционер. Според тамошния състезателен уебсайт sportacentrs.com, шефът Каспар Горкш възнамерява пътешестване до София, с цел да организира решителни договаряния с управлението на Левски.

Целта на латвийците е Стоянович да работи на две места до юни, когато изтичат уговорките му към " сините ", написа на страниците си през днешния ден " Меридиан Мач ".

 Коняспор с интерес към Иван Горанов от Левски?
Коняспор с интерес към капитана на Левски?

Това настояват медиите в Турция

Другият вид за треньор е бил Виктор Скрипник. Той е щял да получава същата заплата като Славиша, само че не се е поблазнил от офертата.

" Докато не уредим нещата и не подпишем формален контракт, аз няма да разясня имена или семейства. Медиите обичат да се ровят. Признавам, че успяхте да разкриете много неща. Но ще научите кой ще води националния тим, когато всичко завърши ", разгласи Каспар Горкш.

" Вижте, не желая да разясня имена, с цел да не се вършат спекулации. Датата, която сме си сложили като краен период, е 15 януари. Има малък подробност, който да изгладим. Надявам се, че ще успеем да го решим до тогава ", добави босът на латвийския футбол.

 Тодор Батков: Не имам вяра Васил Божков да вземе Левски, какво е дал Спас Русев, че да има условия към възможни купувачи? Обновена
Тодор Батков: Не имам вяра Васил Божков да вземе Левски, какво е дал Спас Русев, че да има условия към възможни купувачи?

" Може би Чандъров би могъл "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР