Футболистите са изплашени от перспективата за подновяване на Висшата лига

...
Футболистите са изплашени от перспективата за подновяване на Висшата лига
Коментари Харесай

Агуеро: Футболистите се страхуват от подновяването на сезона

Футболистите са " изплашени " от вероятността за възобновяване на Висшата лига в разгара на пандемията, твърди нападателят на " Манчестър Сити " Серхио Агуеро.

Английското състезание бе спряно в средата на март, а ръководителите на Висшата лига се надяват то да бъде обновено на 8 юни, което значи, че играчите би трябвало да стартират пълностоен подготвителен развой от 18 май.

Днес клубовете ще проведат среща с шефовете на лигата, на която ще бъдат разисквани опциите за възобновяване на акция 2019/20.

" По-голямата част от футболистите са уплашени, тъй като имат деца и фамилии ", сподели 31-годишният Агуеро в изявление за аржентинската телевизия El Chiringuito.

" Страх ме е, само че аз съм с приятелката си тук и няма да бъда в контакт с други хора. Заключен съм у дома и единственият човек, който мога да заразя е приятелката ми ", прибавя звездата на " Сити ".

" Казват, че има инфектирани, които нямат признаци, само че все пак могат да те инфектират. Затова съм си у дома. Може да съм инфектиран, а да не знам ".

При възможното възобновяване на сезона във Висшата лига, мачовете от оставащите девет кръга ще се изиграят пред празни трибуни. Обсъжда се част от дуелите да бъдат пуснати за гледането по малкия екран гратис.

Агуеро прибавя, че със съотборниците му ще бъдат изнервени и доста по-внимателни, когато се завърнат на работа. " Надявам се скоро да бъде открита ваксина и всичко това да завърши ".

Според " Би Би Си ", в случай че подготвителният развой бъде възобновен преди отпадането на ограниченията за обществено дистанцира, всички играчи ще бъдат тествани за ковид по два пъти в седмицата, и всекидневно ще бъдат следени за проявление на признаци.

bTV приканва: останете си у дома!
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 541 35 66 276 Света 3 318 455 14 235 234 253 1 048 467 Заразени* Нови Починали България 1 541 35 66 Света 3 318 455 14 235 234 253
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР