Футболистите от Лудогорец утроиха събраната снощи по време на церемонията

...
Футболистите от Лудогорец утроиха събраната снощи по време на церемонията
Коментари Харесай

Лудогорец събра и дари 6000 лева на Св. Иван Рилски - Разград

Футболистите от Лудогорец утроиха събраната нощес по време на церемонията за „ Футболист на годината в Лудогорец сума за подкрепяне на детско поделение на разградската болница.

Това стана ясно през днешния ден по време на украсяването на коледната елха на Тренировъчната база на първенците. Коледните играчки бяха направени от над 400 деца от цялата Разградска област, те ги сложиха на елхата дружно с футболистите.

Както прилича на събитието имаше и Дядо Коледа, а футболистите влязоха в ролята на джуджета, поставяйки нужните за това шапки със звънчета.

За малчуганите имаше и стратегия – фокуси и истински танци от клуб Фламинго - Русе. А след тържеството всяко дете си потегли с подарък – шалче на Лудогорец и меденка с форма на сърце и емблемата на обичания тим.

Подарък – торта – имаше и за днешния рожденик в Лудогорец. Над 400 дребни почитатели на тима честитиха 33-ия рожден ден на Козмин Моци. От всичките му съотборници на Моци бе най-трудно да премине десетината метра от входа въз основата до административната постройка, защото всяко дете и родител желаеха да се снимат с него.

По време на празничната гала за накичване на елхата бе обявено, че оповестената нощес на " Футболист на годината в Лудогорец сума, събрана от билети и благотворителен базар и търг, към този момент е три пъти по-висока.

Към 2033-те лв. от нощес футболистите от Лудогорец са добавили още 4000 лв. и общата сума от 6033 лв. е дарена за потребностите на детско поделение на МБАЛ “Св. Иван Рилски “ - Разград.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР