Въоръжени крадци, които използваха мотоциклет като таран, отмъкнаха ценности на

...
Въоръжени крадци, които използваха мотоциклет като таран, отмъкнаха ценности на
Коментари Харесай

Въоръжи обраха бутика на Бижутера за звездите в Париж

Въоръжени крадци, които използваха мотоциклет като таран, отмъкнаха полезности на стойност от няколко милиона евро при грабеж на първокласния парижки бутик на Хари Уинстън прочут като " Бижутерът на звездите ", съобщи Асошиейтед прес.

Ослепителният магазин на американския бижутер Хари Уинстън (1 март 1896 - 8 декември 1978), който в Париж е на авеню " Монтен " е ограбен от тайфа от най-малко трима души.

" Те нахлуха в бижутерийния магазин благодарение на двуколесно транспортно средство. Откраднали са бижута от няколко витрини, до момента в който единият от тях е пазил, носейки огнестрелно оръжие ", оповестиха от френската прокуратурата.

Докато се отдалечават, крадците насочват оръжието " по посока на полицейските чиновници, които са пробват да ги спрат ", допълниха управляващите.

" Щетите, които сега се правят оценка, възлизат на няколко милиона евро ", се споделя в известието на прокуратурата.

Това не е първият случай на грабеж на първокласния магазин. През 2015 година осем души бяха наказани по отношение на величествен грабеж през 2008 година, при който трима преоблечени въоръжени лица откраднаха движимости на стойност за към 92 млн. щатски $.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР