Футболистите на ЦСКА-София тренираха днес на “Армията”, след което заминаха

...
Футболистите на ЦСКА-София тренираха днес на “Армията”, след което заминаха
Коментари Харесай

ЦСКА-София се разделя с нападател, два клуба искат да го вземат

Футболистите на ЦСКА-София упражняваха през днешния ден на “Армията”, след което отпътуваха за Сандански. Стамен Белчев дефинира група от 23 играчи за първия предварителен лагер. Той ще продължи до 20 януари, когато алените ще изиграят първата си контрола, която е против Вихрен.

Нападателят Фернандо Каранга към момента не е дошъл в България, защото има персонални задължения в Бразилия. Той ще се причисли към отбора в околните дни.

Милчо Ангелов не отпътува с тима за Сандански. Той ще бъде преотстъпен на отбор от Първа лига в идните дни. Най-вероятно това ще е Етър, само че интерес към него има и от Дунав.

С тима на лагер ще са трима юноши. Освен централният бранител Валентин Антов (набор 2000) и нападателят Радослав Живков (набор 1999), които от лятото се приготвят с мъжкия отбор, към групата се причисли и офанзивният футболист Божидар Чуканов (набор 2000).
Групата за лагера: Георги Китанов, Витаутас Черниаускас, Слави Петров, Станислав Манолев, Александър Барт, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Александър Дюлгеров, Валентин Антов, Стойчо Атанасов, Жеферсон, Кристиян Малинов, Кирил Десподов, Радослав Живков, Александър Георгиев, Рубен Пинто, Тиаго Родригес, Енрике Рафаел, Густаво Кулма, Жан Карлос Бланко, Раул Лое, Роланд Алберг и Божидар Чуканов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР