Футболистите на ЦСКА се събраха за първа тренировка след победата

...
Футболистите на ЦСКА се събраха за първа тренировка след победата
Коментари Харесай

Каранга поведе звездите на ЦСКА в Царско село

Футболистите на ЦСКА се събраха за първа подготовка след успеха над Левски с 1:0.

В тима се следи прелестно въодушевление и всички футболисти се включиха в заниманието в залата в комплекс " Царско село " с голямо предпочитание, осведомят от клуба.

Фернандо Каранга не пропусна да изрази за следващ път своята обич към почитателите на ЦСКА, които стоят компактно зад него.

 Емил Костадинов: Постъпката на Фернандо Каранга е немислима, не сме фактор в огромния футбол
Костадинов пред ТОПСПОРТ: Постъпката на Каранга е немислима! Ако става въпрос за българин зад граница, ще го сравнят със земята

" Представянето на ЦСКА е под това, което наблюдавахме през предходната година "

Осем играчи не участваха на тренировката, тъй като са на лагер с националните тимове на България. Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Станислав Манолев и Кирил Десподов са с представителния отбор на страната, Александър Георгиев и Стойчо Атанасов са част от състава на младежкия народен тим за идната евроквалификация против Словения, а Никола Борисов и Радослав Живков са в Испания, където сега България U19 се бори за място на ЕВРО 2018.

Освен юношите Валентин Антов и Божидар Чуканов от набор 2000, които се приготвят с мъжкия тим, през днешния ден към отбора се причислиха и Даниел Йорданов и Иван Митрев от набор 1999, както и Асен Дончев (2001г.).

" Червените " ще изиграят контрола против Струмска популярност (Радомир) в събота (24 март). Двубоят ще се играе въз основата в Панчарево, от 11:00 часа.

 Головете на Каранга колкото тези на Роналдо и Неймар
Головете на Каранга колкото тези на Роналдо и Неймар

На 7-о място е в Европа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР