Футболистите на Левски ще подпишат анекси към договорите си, според

...
Футболистите на Левски ще подпишат анекси към договорите си, според
Коментари Харесай

Футболистите на "Левски" подписват анекси за 50% намаление на заплатите

Футболистите на " Левски " ще подпишат анекси към договорите си, съгласно които заплатите им ще бъдат понижени с 50%. Ръководството на клуба е почнало с процедурата от през днешния ден (27 март), се споделя в известие на формалния уебсайт на " сините ".

Тази сделка ще важи до момента в който играчите не могат да извършват професионалните си отговорности - да упражняват и да играят мачове. Причините са рестриктивните мерки, наложени поради пандемията от ковид. В България шампионатите бяха спрени с въвеждането на изключителното състояние на 13 март. Със заповед на министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев, тази мярка ще остане в действие до 12 април.
БФС предложи на клубовете да не възобновяват тренировки Експертна група към Централата съобщи, че би трябвало да се съблюдават ограниченята
" Ръководството на ПФК „ Левски “ започва процедура по сключване на анекси към договорите на играчите от първия тим, по отношение на които заплатите на футболистите ще бъдат понижени с 50 % за интервала, в който те не упражняват и са възпрепятствани да извършват служебните си отговорности.

Решението идва по отношение на изключителното състояние в Република България като мярка за справяне с вируса COVID-19, рекомендациите от Медицинската комисия към БФС от 17.03.2020 година и прекъсването на шампионата в Първа лига. ", се споделя в известието на " Левски ".
Намаляват заплатите в " Левски " на половина Футболистите са се съгласили с предлагането на управлението
По този метод управлението на " сините " ще задържи пари в касата на клуба, който е в тежко финансово положение, откакто бяха признати измененията в Закона за хазарта, които засегнаха главния спонсор на отбора.

От тогава приходите на " Левски " са от дарения и продажба на билети за мачове и абонаментни карти.

bTV приканва: останете си у дома!
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 276 12 3 9 Света 552589 20779 25042 128704 Заразени* Нови Починали България 276 12 3 Света 552589 20779 25042

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР