Футболистите на Левски разгромиха гостуващия Спартак (Вн) с 5:0 в

...
Футболистите на Левски разгромиха гостуващия Спартак (Вн) с 5:0 в
Коментари Харесай

Разгром! Левски загря подобаващо за ПАОК

Футболистите на Левски разгромиха гостуващия Спартак (Вн) с 5:0 в мач от втория кръг на шампионата ни в Първа лига. Пред над 7000 свои последователи, домакините не оставиха никакво подозрение в своето предимство, като имаха благоприятни условия даже за по-убедителен триумф, изключително с представянето си през второто полувреме.

По два гола означиха Филип Кръстев (40-ата от дузпа и 87-ата минута) и Билал Бари (69-ата и 83-ата минута), а последното попадение бе дело на Марин Петков в 90-ата минута, съобщи БНР.

Успехът идва пет дни преди значимото домакинство против гръцкия ПАОК във втория прелиминарен кръг на шампионата за " Лигата на конференциите ", факт който ще даде самочувствие на домакините преди тежкото тестване. Дебют за " сините " направи най-новото попълнение Жереми Петрис, като треньорът на носителите на купата Станимир Стоилов не отхвърли опцията да го пусне като титуляр против гръцкия отбор.

Преди срещата президентът на Асоциацията на българските футболисти Дончо Донев награди с титли Станимир Стоилов, който получи наградата за най-хубав треньор за предишния сезон, и Филип Кръстев, който бе определен за най-хубав млад футболист за предходната акция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР