Футболистите на Байерн (Мюнхен) се готвят за гостуване на отбора,

...
Футболистите на Байерн (Мюнхен) се готвят за гостуване на отбора,
Коментари Харесай

Йошуа Кимих: Трябва да върнем емоциите в Байерн

Футболистите на Байерн (Мюнхен) се готвят за посещение на тима, който ги в профил в шампионата за Купата на Германия - Фрайбург. Тимът записа първата си победа в Мюнхен за Купата, а в събота ще бъде хазаин против Байерн в срещата от 27-ия кръг на Бундеслигата.

" Трябва да върнем страстите на терена допустимо най-бързо. Треньорската промяна в никакъв случай не е добър знак, тъй като значи, че не сме се представяли добре. Надявам се да забележим подобаваща реакция. Не приказвам за техническите аспекти, а за страстите и пристрастеността на терена ", съобщи футболистът на първенците Йошуа Кимих, представен от организация " Ройтерс ".

Байерн излезе на първата позиция във краткотрайното класиране с 55 точки, а Фрайбург е четвърти с 47 в актива си.

В събота ще се срещнат още Борусия Дортмунд и Унион Берлин, който са втори и трети в подреждането, надлежно с 53 и 51 точки.

" Остава ни единствено още едно значимо съревнование, само че не би трябвало да позволяваме показване като това в Мюнхен през предходната седмица или против Република България Лайпциг за Купата ", сподели старши треньорът на Борусия Един Терзич, чийто отбор също отпадна от шампионата.

" Мачът с Унион несъмнено е сложна задача, само че сме подготвени да си вземем поука от грешките си ", увери Терзич.
 Байерн - Фрайбург 1:2 за Купата на Германия
Шок за Тухел: Фрайбург отстрани Байерн от Купата в 95-ата минута

Баварците в нокаут
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР