Футболистите на Арсенал са притеснени от честите тактически промени на

...
Футболистите на Арсенал са притеснени от честите тактически промени на
Коментари Харесай

Английският и тактиките на Емери притесняват играчите на Арсенал

Футболистите на Арсенал са обезпокоени от честите тактически промени на треньора Унай Емери, както и от незадоволителните знания на испанеца по британски, които му пречат да предава сполучливо концепциите си на състезателите.

Арсенал се намира в прилична форма, като тимът записа 5 следващи мача във всички шампионати, без да запише загуби, като в тези срещи се регистрира с 3 победи и 2 равенства. Въпреки това представянето на тима му надалеч не е задоволително безапелационно и това поражда мотиви за терзание измежду почитателите на "топчиите ".

Представянето, което е вкарало подозрения и терзания измежду играчите, е това против Ливърпул при загубата на Арсенал с 3:1 на "Анфийлд " предишния месец. Тогава "артилеристите " играха във групировка 4-4-2 диаманд, което остави извънредно доста пространство на двамата бекове на Ливърпул.

Освен тактическите му решения и уменията по британски на Емери биват подложени на критика на в лагера на лондонския клуб. Често неумението на Емери да се показва добре поражда смях у неговите състезатели, само че и пречи да бъдат прокарани концепциите на испенеца за игра.

Арсенал гостува на Манчестър Юнайтед на 30-ти септември в огромното дерби на 7-мия кръг на Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР