Футболистите и спортно-техническият щаб на Черно море се включиха в

...
Футболистите и спортно-техническият щаб на Черно море се включиха в
Коментари Харесай

Футболисти и треньори в Черно море със страхотен жест

Футболистите и спортно-техническият щаб на Черно море се включиха в благотворителната акция за набиране на средства за лекуването на Гого. 5-годишното момче има незабавна потребност от четири вливки на стволови кафези.

От името на тима Даниел Димов преведе събрана сума по банкова сметка, а по концепция на шефа на школата на Черно море Станислав Стоянов в акцията се включиха и треньорите на подрастващите " моряци ".
 Национал от Черно море стартира благотворителна самодейност в поддръжка на 5-годишно момче Национал от Черно море стартира благотворителна самодейност в поддръжка на 5-годишно момче
" Благодаря на всички в Черно море и дано да знаят, че този човешки жест аз в никакъв случай няма да го не помни. Пожелавам триумф на тима в шампионата и имам вяра, че ще реализира високите си цели ", съобщи бащата на Гого - Пламен Минков.

Той посочи, че до този миг е събрана 1/3 от нужната сума за процедурите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР