Футболисти от Висшата лига на Англия са признали пред своите

...
Футболисти от Висшата лига на Англия са признали пред своите
Коментари Харесай

Футболисти от Премиър лийг се разкрили като гей двойка

Футболисти от Висшата лига на Англия са признали пред своите съотборници, че са гей двойка, твърди “Сън ”. Засега обаче към момента не е ясно за кои тъкмо играчи става дума и от кой клуб са те.

Въпросните състезатели са се разкрили пред сътрудниците си, само че са прецизирали, че не желаят връзката им да става обществено притежание. Двамата са гаджета от няколко месеца насам.

„ Двамата не виждат смисъл да се крият от съотборниците си и за какво въобще би трябвало да го вършат ”, споделя прочут на двамата пред вестника.

“Никой не бе обезпокоен от този факт и те получиха поддръжката на мениджъра и всички останали в клуба. Те обаче взеха решение да не афишират връзката си обществено, макар че не се срамят и това може да се случи в бъдеще. Те желаят да се съсредоточат върху представянето си през сезона ”, добавя още източникът.
 Линекер се надява най-малко един футболист-гей да разкрие половата си ориентировка на Мондиал 2022 Линекер се надява най-малко един футболист-гей да разкрие половата си ориентировка на Мондиал 2022
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР