Футболистът на Уест Хем Майкъл Антонио ще пропусне съботния мач

...
Футболистът на Уест Хем Майкъл Антонио ще пропусне съботния мач
Коментари Харесай

Звезда на Уест Хем пропуска гостуването на Ливърпул

Футболистът на Уест Хем Майкъл Антонио ще пропусне съботния мач от Висшата лига против първенеца Ливърпул, защото не е възобновен от мускулно разтежение, заяви мениджърът Дейвис Мойс. Антонио беше сменен в 52-ата минута при равенството на отбора 1:1 с Манчестър Сити предишния уикенд.

„ Майкъл е страховит футболист и играе в действителност добре. Не считаме, че травмата му е доста сериозна, само че е задоволителна, с цел да го извади от утрешния мач. Очевидно бихте предпочели да играете против Ливърпул без Върджил ван Дайк, само че може би те гледат по същия метод с нас и Антонио ", сподели Мойс.

Равенството предишния уикенд остави Уест Хем с 8 точки на 12-о място в класирането преди пътуването до „ Анфийлд ".

„ Не мисля, че сме надминали упованията. Винаги отвеждам тима, с цел да реализираме резултати, само че бях удовлетворен от точките, които взехме против Тотнъм и Сити. Това сподели посоката, в която се движим. Мач против първенците постоянно е сложен. Трябва да се опитаме да се възползваме оптимално от тази среща. Играчите имат самочувствие и се надявам да съумеят да го покажат ", добави още експертът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР