Футболистът на Тотнъм Хари Кейн ще поиска трансфер през лятото,

...
Футболистът на Тотнъм Хари Кейн ще поиска трансфер през лятото,
Коментари Харесай

Удар по Тотнъм: Хари Кейн напуска през лятото

Футболистът на Тотнъм Хари Кейн ще изиска трансфер през лятото, твърди испанският вестник „ Sport “. 27-годишният нападател е наясно, че е достигнал оптималния си капацитет при „ шпорите “ и желае да отиде в тим, където да продължи да се развива и да печели титли.

Кейн има контракт с лондончани до 2024 година, само че няма предпочитание да го извърши до дъно. Той прави следващия си мощен сезон, като има 21 гола във всички шампионати. Отборът към момента е в борбата за трофея в Лига Европа, където е на крачка от класиране на 1/4-финал, а също така е и на край за Купата на Лигата. Във Висшата лига обаче лондончани изостанаха съществено в класирането и не е несъмнено дали ще съумеят да се преборят за място в топ 4 и присъединяване в Шампионската лига.

Интерес към Кейн има от страна на Манчестър Сити, който следи деликатно обстановката. „ Гражданите “ към този момент се оглеждат за заместител на Серхио Агуеро, чийто контракт изтича през лятото и е все по-вероятно да си тръгне от „ Етихад.4

Президентът на Тотнъм Даниел Леви обаче не счита елементарно да се раздели с най-хубавия си футболист. Смята се, че той ще изиска най-малко 150 милиона паунда за правата на Кейн, изключително в случай че би трябвало да го продаде на директен съперник в Англия.

Harry Kane is reportedly keen to leave Spurs in the summer
— Express Sport (@DExpress_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР