Футболистът на Реал Мадрид Иско направи силно изявление след поражението

...
Футболистът на Реал Мадрид Иско направи силно изявление след поражението
Коментари Харесай

Иско със силни думи след поражението на Реал от Жирона

Футболистът на Реал Мадрид Иско направи мощно изказване след провалянето от Жирона с 1:2 в мача от десетия кръг на Ла Лига. Полузащитникът показа, че настоящите първенци не трябва да бъдат отпивани, защото да показвали, че умеят да се изправят и да се завръщат гръмко в такива моменти.

Зидан без капка притенсение след загубата от Жирона

„ Мадрид не може да бъде отписван в битката за Примера, тъй като остава още доста време от шампионата. Ние би трябвало да сме по-мотивирани и да не оставаме шансове на противника. Когато нещата вървят, е доста елементарно да споделяме, че сме един тим и сходни неща, само че в сложен миг като този, следва в действителност да го потвърдим. Ние имаме сериозна отговорност отсам до края на сезона. Ясно е, че не трябва да продължаваме по този начин. Ние сме Мадрид и не може да губим по този начин точки. Но не ни отписвайте, тъй като сме показвали, че умеем да се изправяме и в този момент имаме добра опция да го потвърдим още веднъж “, добави Иско.

Срещу Жирона Реал Мадрид инкасира второ проваляне от началото на акцията и след шест победи и две ремита има актив от 20 точки на третото място. Лидер е Барселона с 28, а вторият Атлетико има 24.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР