Футболистът на Пирин Костадин Ничев се извини на феновете за

...
Футболистът на Пирин Костадин Ничев се извини на феновете за
Коментари Харесай

Ничев: Извинявам се на феновете, Пирин няма да се предаде

Футболистът на Пирин Костадин Ничев се извини на почитателите за провалянето от Етър Велико Търново и изрично съобщи, че „ орлетата “ няма да се предадат в борбата за оцеляване.

След като изгубиха баража с „ болярите “, благоевградчани ще се изправят против Витоша Бистрица, който не се оправи на същия стадий от борбата за оцеляване против Дунав. Загубилият този двубой непосредствено ще се сбогува с елитния си статус.

„ Не ни доближи гол. За жал. Излязохме и искахме да победим. Публиката ни поддържаше. Извинявам се на всички. Опитахме да вкараме. Преди да ни поведат можеше ние да го сторим. След като ни поведоха трябваше да вкараме два гола. Има още най-малко един мач. Има доста контузени, не знам някой прокле ни, доста е тежко “, стартира Ничев.

„ Треньорът сподели това. На полувремето сподели, че стоим добре. Бяхме по-агресивни. Липсваше ни голът. Още първоначално, в случай че беше влезнала топката, само че Христо Иванов избави. Сандев имаше късмет втората част, само че отново по този начин. Загубихме борбата, само че не и войната. Паднахме душевен след гола. Искахме да вкараме ние първи. Но, за жал, оправдавам се на нашите почитатели. Пирин няма да се съобщи в борбата за оцеляване “, приключи Ничев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР