Футболистът на ОФК Бдин 1923 Ивайло Иванов беше избран за

...
Футболистът на ОФК Бдин 1923 Ивайло Иванов беше избран за
Коментари Харесай

Ивайло Иванов е избран за спортист на годината на Видин

Футболистът на ОФК " Бдин 1923 " Ивайло Иванов беше определен за състезател на годината във Видин на гала, проведена от община Видин. Това оповестяват от общината.
На второ място е класиран състезателят по кану каяк Веселин Вълчов от състезателен клуб " Ванто - Видин ", а на трето място - лекоатлетката Кристен Радуканова.
В класирането при юношите и девойките първото място заеха Ванеса Димитрова и Йоана Георгиева, състезателки по кану каяк от състезателен клуб " Ванто-Видин " с треньор Цветан Иванов. Втора е класирана Ива Иванова, състезателка на състезателен клуб " Бъдин-ММА " с треньор Габриела Кирилова, а на третото място - Елина Георгиева от състезателен клуб по бокс " Бдин " с треньор Кирил Бушев.
Купата на състезател на годината на Видин - Ивайло Иванов беше връчена от градоначалника Огнян Ценков. Наградата за треньор на 2018 година получи Кирил Бушев, ментор на боксовия клуб " Бъдин ", а кметът Ценков беше отличен с плакет от Българската федерация по авто спорт за извънреден принос в развиването на автомобилния спорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР