Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба няма намерение да подписва

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба няма намерение да подписва
Коментари Харесай

Погба няма да преподписва с Ман Юнайтед, иска обратно в Ювентус

Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба няма желание да подписва нов контракт с „ алените дяволи “ и избира да се завърне в Ювентус като свободен сътрудник, твърди „ Sportitalia “. Настоящият договор на 28-годишния полузащитник изтича в края на сезона, договарянията за удължаването му не вървят добре.

Несигурността по отношение на ориста на мениджъра Оле Гунар Солскяер също може да се окаже решаващо за бъдещето на французина. Според трансферния специалист на „ Sportitalia “ Руди Галети, сътрудникът на Погба Мино Райола и самият футболист са решили да не подписват нов контракт и по този начин той ще напусне като свободен сътрудник.

Съобщава се, че завръщане в Ювентус е първият избор за френския национал, откакто прекара най-силните си години точно в Торино от 2012 до 2016 година. Той се завърна в Манчестър Юнайтед през 2016 година за рекордните тогава 105 милиона евро, во в този момент е подготвен да си тръгне още веднъж без пари.

За да си разрешат заплатата на Погба обаче „ бианконерите “ ще би трябвало да продадат Аарън Рамзи, Уестън Маккени или Адриен Рабио. След това те ще могат да предложат контракт на Погба, съгласно който той ще получава по 12 милиона евро на сезон плюс разнообразни бонуси.

Сред останалите разновидности пред Погба са още Реал Мадрид, а Пари Сен Жермен се счита, че не е алтернатива за него.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР