Футболистът на Локомотив (София) - Димитър Митков, даде специално интервю

...
Футболистът на Локомотив (София) - Димитър Митков, даде специално интервю
Коментари Харесай

Димитър Митков: Срещу Лудогорец ни трябва пълна концентрация

Футболистът на Локомотив (София) - Димитър Митков, даде особено изявление пред " Гонг ", в което приказва за развиването на тима под ръковдството на Станислав Генчев, за идната среща с Лудогорец, като обърна внимание и на протичащото се в националния тим на България. 

- Здравей Митко, по какъв начин си, съумя ли да си починеш най-малко малко през тази пауза?

- Здравейте, ами да, починах си, имахме задоволително време да се възстановим и да се върнем с цялостни сили.

- Какво промени Станислав Генчев, откактко пое отбора?

- Доста неща се трансформираха, само че мисля че, най-основното от тях е работата в тренировачния развой.

- Имате ли сложени цели сложени цели за този сезон, тъй като в едно изявление ти сподели, че тази година Локомотив няма да се бори за оставането си в елита?

- Това сигурно е по този начин и го имам вяра, съответни цели не сме си поставяли, всеки мач излизаме оптимално съсредоточени да играем за трите точки.

- Игра за малко и в ЦСКА 1948, какво не ти се получи там?

- Може би това, че ми липсваше опит. Там изиграх едни от първите си мачове в efbet Лига и мисля, че точно опитът беше това, което не ми доближаваше.

- Сега си един от голмайсторите на шампионата, само че в последните три мача нямаш попадение, по какъв начин те кара да се чувстваш това?

- Това не ме притеснявя изобщо, мисля че в верния миг нещата ще се наредят още веднъж.

- В серия сте от две следващи победи, една от които беше против Левски на ст. “Локомотив “, това повлия ли върху самочувствието ви по някакъв метод?

- Абсолютно, това е обикновено след победа над Левски, само че не би трябвало да са главозамайваме, а да се концентрираме, тъй като всеки един мач ни носи по три точки. Срещу всеки противник би трябвало да сме изцяло готови и да не подценяваме никого.

- Ти си младеж на Спартак Варна, неотдавна играхте с този тим и победихте с 3:2, а две от попаденията бяха твои. По специфичен дуел ли беше това за теб?

- Да, сигурно. Спартак Варна е тима, в който съм израстнал като дете и по този начин ми е оставил доста хубави мемоари. Съжалявам, че навръх тях се случи да отбележа два гола, само че във футбола е по този начин

- Сега ви следва да посрещнете Лудогорец. Как би трябвало да наподобява тима с цел да се надява на нещо, против първенците на България?

- Мисля, че ще се получи много забавен мач тук в Надежда. Трябва да сме безусловно съсредоточени от първата до последната минута против тим като Лудогорец, тъй като знаем с какви футболисти разполага.

- Кои са най-силните страни на първенците на България?

- Те разполагат с доста качествени играчи и мисля, че би трябвало да сме концетрирани както в отбрана, по този начин и в офанзива и да си излозваме опциите, а можи би точно това ще ни донесе триумф.

- Ти към този момент имаш опит в efbet Лига, съгласно теб тази година равнището повишило ли се, по отношение на предходната?

- Аз не бих желал да разясня останалите тимове. Конкретно за нашия отбор мисля, че сигурно сме надградили, като цяло и резултатите го демонстрират.

- Знаем, че равнището на българският футбол не е това, което ни се желае да бъде. Какво съгласно теб е нещото, което би трябвало да се изкорени и да се промени?

- Тази тематика е много необятна. Като начало, би трябвало да се стартира с работата в детските школи.

- Да поговорим и за националния тим, макар че съумя да реализзираш 6 попадения от началото на сезона Младен Кръстаич, новият селекционер на националите, не те повика. Това по какъв начин те накара да се почувстваш?

- Ще излъжа в случай че кажа, че не съм очаквал, само че това единствено ме стимулира още повече да работя, да се развъртвам и нека попадна и аз в националния тим.

- Ще успее ли да се оправи той съгласно теб, с не леката задача да стабилиза представянето на отбора ни?

- Със сигурност задачата е сложна, не го познавам персонално и нямам наблюдения към него. Надявам се да се оправи и му поисквам триумф.

- Ти си млад състезател, в националния тим се приказва много да подмладяване. Смяташ ли, че единствено с млади футболисти националния тим може да се развива?

- Не мисля. Според мен би трябвало да има сплав сред млади и опитни. Младите да израстват към опитните. Това е най-хубавият метод.

- За край, какво си пожелаваш в професионален проект с тима на Локомотив, а и в персонален?

- За момента желая да играя добре, да съм жив и здрав, да въвеждам голове и да имаме от ден на ден победи с тима. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР