Футболистът на Ливърпул - Алексис Мак Алистър, най-вероятно няма да

...
Футболистът на Ливърпул - Алексис Мак Алистър, най-вероятно няма да
Коментари Харесай

Неприятни новини за Ливърпул: Мак Алистър няма да играе повече тази година

Футболистът на Ливърпул - Алексис Мак Алистър, най-вероятно няма да играе повече до края на актуалната година. Аржентинецът получи травма в дуела с Шефилд Юнайтед (2:0) и, откакто пропусна срещите с Кристъл Палас (2:1), Роял Юнион СЖ (1:2) и Манчестър Юнайтед (0:0), имаше очаквания, че ще бъде подготвен за дербито на върха против Арсенал през уикенда.

Според уеб страницата, отдаден на вести за Ливърпул DaveOCKOP, Мак Алистър обаче няма е подготвен за конфликта с „ артилеристите “, както и за останалите мачове към натоварения празничен интервал.

В сряда мърсисайдци играят с Уест Хем Юнайтед в шампионата за Купата на Лигата, а след дербито с Арсенал имат мач с Бърнли на „ Боксинг Дей “. Аржентинският полузащитник най-вероятно няма да бъде на линия и за тези среща. Надеждата е вероятно да бъде подготвен за семейството на Нюкасъл на 1 януари.

По-късно във вторник мениджърът на „ алените “ - Юрген Клоп, ще даде конференция, на която по всяка възможност ще даде повече информация по отношение на положението на Мак Алистър, както и това на Райън Гравенберх, който също получи травма в дербито с Манчестър Юнайтед.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР