Футболистът на испанския шампион Реал (Мадрид) Мартин Йодегор е положителен

...
Футболистът на испанския шампион Реал (Мадрид) Мартин Йодегор е положителен
Коментари Харесай

Има футболист с коронавирус в Реал Мадрид

Футболистът на испанския първенец Реал (Мадрид) Мартин Йодегор е позитивен за COVID-19, осведоми радио „ Onda Cero “. Норвежкият футболист е изолиран и чака да узнае резултата от втория тест, който му е изработен. Ако бъде доказано, че халфът е с ковид, той ще бъде подложен в двуседмична карантина и няма да може да възобнови тренировки, до момента в който не направи два поредни негативни теста.

Йодегор взе присъединяване във възстановителната подготовка на Реал Мадрид в понеделник след равенството 0:0 при гостуването на Реал Сосиедад.

Протоколът гласи, че всички негови съотборници и целият личен състав на Реал Мадрид би трябвало да се подложи на проби, с цел да се ревизира дали няма повече инфектирани. Тестовете са били направени през вчерашния ден и тази заран ще излязат резултатите.

На Реал Мадрид този уикенд му следва посещение на Реал Бетис на „ Бенито Виямарин “.

От своя страна и играчите на Реал Сосиедад се подложиха на PCR проби и всички, които взеха присъединяване в мача против Реал Мадрид са негативни. В четвъртък на баските ще им бъдат направени нови проби преди идния им мач против Елче, който е в събота.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР