Футболистът на Байерн (Мюнхен)Йошуа Кимих заяви, че децата му са

...
Футболистът на Байерн (Мюнхен)Йошуа Кимих заяви, че децата му са
Коментари Харесай

Йошуа Кимих: Децата ми ме вдигнаха след разочароващото Световно

Футболистът на Байерн (Мюнхен)Йошуа Кимих съобщи, че децата му са му помогнали да преодолее разочарованието от ранното отпадане на Германия от международното състезание по футбол в Катар. Бундестимът не съумя да премине груповата фаза на второ следващо международно състезание, откакто записа единствено една победа в трите си мача на Мондиала.

" Не бих споделил, че бях попаднал в дупка, само че мисля, че би трябвало да благодаря на трите ми деца. Те съумяха да ме вдигнат ", сподели Кимих по време на конференция в Доха, където Байерн е на предварителен лагер преди старта на втората половина от сезона в Германия.

" Имахме огромни упования към международното състезание, само че отпаднахме рамо. Това беше доста мъчително, тъй като нямаш чак толкоз доста шансове да се докажеш с националния отбор ", добави Кимих, който сподели след отпадането от международното, че това е бил най-трудният ден в кариерата му.

Германският национал добави, че чака втората част от сезона да бъде сложна за Байерн и затова отборът бързо би трябвало да откри естествения си темп.

" Трябва бързо да влезем в релси. Предстои ни мъчно посещение в Лайпциг в първия мач от полусезона и това ще бъде сериозен тест за нас. Надяваме се бързо наберем скорост ", сподели още Кимих.

Гостуването на Байерн на Република България Лайпциг е на 20 януари и с него се възобновява сезонът в Германия.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР