Футболистът на Англия и Манчестър Сити - Кайл Уокър, говори

...
Футболистът на Англия и Манчестър Сити - Кайл Уокър, говори
Коментари Харесай

Национал на Англия се закани на Мбапе и Франция

Футболистът на Англия и Манчестър Сити - Кайл Уокър, приказва пред медиите преди мача с Франция на Мондиал 2022. " Трите лъва " срещат " петлите " в 1/4 заключителен мач на Световното състезание.

Защитникът бе запитан дали ще му помогне това, че и преди е играл против Килиан Мбапе.

" Разбира се, че ще помогне. Той е необикновен състезател и е в невероятна форма. Няма да бъде лесна задача да го спрем. Като експерт обаче искаш да играеш против най-хубавите. Разбирам какво би трябвало да направя, с цел да го спра. Ще бъде тежък мач, само че един футболист не прави тим. Няма да му опъна червен килим и да го оставя да вкарва голове. Това е Световно състезание - всичко или нищо. Нямам желание да се прибирам, тъй че няма да му разреша да скапе това "

" Когато играхме против Пари Сен Жермен в Шампионска лига, не мислехме единствено за Мбапе. Така ще е и в този момент. Не би трябвало да забравяме футболисти като Оливие Жиру, Дембеле или Антоан Гризман. Не мисля, че цялото внимание би трябвало да е върху Килиан. Да, той е прелестен футболист, само че има и други ", съобщи Кайл Уокър.

Английският национал разяснява и възможностите на " трите лъва " да отстранят Франция на Мондиал 2022

" Това е страхотна опция да покажем, че можем да победим огромен тим. Да изхвърлим Франция би ни дало самочувствие. Играем против международните първенци, само че няма любимци и новобранци. И двата тима са положителни, всичко може да се случи в 90 или повече минути. За нас това е следващ мач ", приключи бранителят.

" Ще е ужасно да забележим малко дъжд, въпреки всичко пребивавам в Манчестър ", засмя се Кайл Уокър на въпрос за прогнозата, която предвещава даже стихия в Доха събота вечер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР