Футболистът Мартин Камбуров ще става баща, научи HotArena.39-годишният нападател очаква

...
Футболистът Мартин Камбуров ще става баща, научи HotArena.39-годишният нападател очаква
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Мартин Камбуров чака дете от дъщерята на измамница номер 1 в Пловдив

Футболистът Мартин Камбуров ще става татко, научи HotArena.

39-годишният нападател чака първото си дете от приятелката си Гергана Парпарова, с която имат дългогодишна връзка. Красавицата, която е доста близка с фолкдивата Преслава, рядко влиза в обсега на обективите.

Проверка на HotArena сподели, че тя е щерка на скандално известната счетоводителка Ана Парпарова , заставала пред Темида цели 10 пъти и излежала две ефикасни присъди в Сливенския затвор. За нея в Пловдив се носят митове, че е кралица на данъчните измами. Освен това е завлякла и доста хора с огромни суми пари.

За следващ път 53-годишната Анна Парпарова, която е съумяла да укрие над 200 бона данъчни отговорности , застана пред съда през 2018г., когато получи третата си присъда от 3 години затвор, при първичен непоколебим режим.

Парпарова беше приета за отговорна в това, че в интервала сред 2008 година и 2011 година в Пловдив, е избегнала установяването и заплащането на данъчни отговорности за „ Вергов “ ЕООД  в изключително огромни размери – 210 864,27 лева Дължимите суми са от Данък добавена стойност и корпоративен налог.При водене на счетоводството и при практикуване на стопанска активност Парпарова е съставила и употребила документи с погрешно наличие – отчетни регистри-дневници за покупките на „ Вергов “ ЕООД, в които е отразила данъчни фактури по доставки с право на цялостен данъчен заем, без да е налице доставка. Освен това подсъдимата е употребила данъчни фактури със повишени стойности, удостоверила е лъжа в подадени пред Национална агенция за приходите заявления, които  се изискват по силата на Закона за Данък добавена стойност, и е приспаднала неследващ се данъчен заем.

Преди дни Мартин Камбуров беше диагностициран с ковид. След отмора на морето Мартин е дал позитивен тест за COVID-19. Камбуров се усеща добре и не е приет в болница. Той и приятелката му Гергана Парпарова са се самоизолирали в дома им. Бременната Гергана е с негативен тест.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР