Футболистът Благой Георгиев скандализира обществото, като този път демонстрира как

...
Футболистът Благой Георгиев скандализира обществото, като този път демонстрира как
Коментари Харесай

Шок! Джизъса буди бебето с мазни кючеци и песни на Азис! Феновете отваратени от грозната случка

Футболистът Благой Георгиев скандализира обществото, като този път показва по какъв начин буди едногодишния си наследник в Москва с луди кючеци и песни на Азис, видя HotArena.

И до момента в който почитателите недоумяват по какъв начин е допустимо такова държание, то майката на бебето Есмер, реши да се похвали с действието в обществените мрежи.

В събота сутринта Есмер качи свият инстаграм история, на която Благо държи в ръцете си сина им и под дивите кръшни звуци на ария на Азис го полюшва в темп на „ Моята заран “. По всичко проличава, че танцьорката не осъзнава какво слуша детето й в 9 сутринта, само че гледалите сторито са мощно възмутени от възпитанието, което двамата с Есмер дават на отрочето си. Малко по-късно родителите смъкнаха клипа, написа " Телеграф ".

Преди месец в Москва бяха двете деца на Благой от някогашната му Христина Витанова. Но майка им скоро ги прибра, виждайки в каква среда са попаднали. Нещото, което тогава вбесило Христина, било по какъв начин Есмер си разрешила да гримира невръстната и щерка тежък грим и блестящо червило.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР