Футболист №1 на България за 2023 година Кирил Десподов говори,

...
Футболист №1 на България за 2023 година Кирил Десподов говори,
Коментари Харесай

Десподов: Огромна чест е да спечеля тази награда! Трябва да се подкрепяме

Футболист №1 на България за 2023 година Кирил Десподов приказва, откакто за следващ път бе избран за най-хубавия състезател у нас.
Прочетете още
" Искам да благодаря на всички публицисти, че ми гласувате доверие и тази година. Огромна чест е да печеля тази премия. Това е мотивация за мен да не преставам да се развъртвам. Има конкуренция за тази премия. Ще се веселя и ще бъда благополучен, в случай че конкуренцията е още по-сериозна, тъй като това значи, че ще имаме и по-добри футболисти за националния тим ", стартира Десподов.

" Всички знаем какви подиуми имаше отвън трибуните. Силно се надявам хората да се обединят и да стартират да имат вяра повече в нас. Негативната сила, която хвърляш, ти се връща назад. Трябва да мислим положително и да сме дружно ", добави още той.

" Бих отличил премията, откакто прекосих в Лудогорец, само че всяка премия е сладка. Даваме доста труд, не е елементарен животът на футболиста. Подкрепяйте футболистите, тъй като сме една нация и би трябвало да се поддържаме ", приключи Кирил Десподов.
 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР