Футболист на Левски дължи 50 000 лева на шефа си

...
Футболист на Левски дължи 50 000 лева на шефа си
Коментари Харесай

Сираков смрази с признание: Този известен българин ,,забрави“ да ми върне 50 бона

Футболист на Левски дължи 50 000 лв. на шефа си Наско Сираков, предава БЛИЦ. Става въпрос за нападателя Здравко Димитров, който има контракт със „ сините “, само че не е мечтан на „ Герена “ заради тази причина. Както и заради обстоятелството, че е задлъжнял и към други хора.
Собственикът на Левски е признал неотдавна в диалог със свои подчинени, че е дал 50 бона на Здравко още преди време. И че младокът все „ не помни “ да му ги върне.
Положението с 24-годишния футболист по никакъв начин не е розово. Под сурдинка се приказва, че обшият брой на отговорностите му по никакъв начин не е дребен и че нееднократно той е бил преследван от лихвари.
Здравко настойчиво си търси тим, с цел да стартира още веднъж връзването на двата края, само че към този момент удря на камък. В Левски мъчно ще му се отвори парашутът, а неотдавна удари греда и с Локо (София), където е изискал цели 10 000 лв. месечна заплата.
През предишния сезон Димитров игра чартърен в два тима. През есента беше в Спартак Варна, а напролет в турския Сакарияспор.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР