Футболът не е трудна тема в нашето семейство. Левски преминава

...
Футболът не е трудна тема в нашето семейство. Левски преминава
Коментари Харесай

Илиана Раева: Трябва да пазят Наско! Левски преминава през изключително тежък период

„ Футболът не е сложна тематика в нашето семейство. Левски минава през извънредно тежък интервал, само че това е закономерно поради ръководството на клуба през последните 12 години. Левски и футболът са специфични за моето семейство. Постигнали сме най-големите си резултати в Левски. Наско е отдал живота си да избави клуба. Всяко едно велико дело, е придружено с компликации. Левски е доста специфична тематика – хубава, обичана тематика.
Наско ще се раздели с акциите, когато е сигурен и спокоен, че ще отиват на място, което е положително за Левски. Всичко, което е споделил Наско до този миг, а той направи и доста тъкмо коледно послание до левскарите, е истината и правилният път за клуба.
Трябва да го пазят, тъй като той в действителност е доста специфичен за Левски “, сподели ефира на БТВ президентът на федерацията по художествена гимнастика и брачна половинка на мажоритарния притежател на Левски Илиана Раева.
Тя добави, че най-хубавите български гимнастички се приготвят за Олимпиадата в Париж. „ Подготвяме нови съчетания. Но също така работим и за психическата подготовка на състезателките, тъй като те са още деца. Не бягаме от компликациите, а се опитваме да ги усъвършенстваме “, сподели още Раева.
Тя уточни, че има проблеми с материалната база, която била под всякаква рецензия. Затова се налагало да вървят на лагери. “Като президент на федерацията с всички министри съм работила без проблем. Пари да се прави спорт на високо равнище не се намират елементарно. Материалната база е под всякаква рецензия. Ходим на лагери, които министерството обезпечава. Още Бойко Борисов изиска да се провиснал пари да разтеглим залата на „ Раковски “. Това беше преди 6 години. Веднъж от изтощение се разплаках в кабинета на един министър. Сега се работи. Теренът е на Министерство на вътрешните работи и за първи път министър работи по този метод и се надявам да създадем тази зала. Момичетата заслужават “, оптимист е Раева.
„ Моята молитва за Коледа е за здраве и мир. Вяра един в различен. Успехи за българската художествена гимнастика и за Левски. Това са тематиките вкъщи “, сподели още тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР