Фурорът на юношеския национален отбор по волейбол зарази и мъжката

...
Фурорът на юношеския национален отбор по волейбол зарази и мъжката
Коментари Харесай

Аспарух Аспарухов: Вдъхновяваме се от лъвчетата, гледаме ги всеки ден! |

Фурорът на юношеския народен тим по волейбол болести и мъжката групировка. Възпитаниците на Мартин Стоев излизат през днешния ден от 17.30 ч българско време против Полша в борба за международната купа. Талантливият посрещач Аспарух Аспарухов описа с огромен възторг в изявление за youtube канала Спортната джунгла по какъв начин представителната групировка гледа всеки ден подвизите на младите лъвчета.

„ Подкрепяме ги ужасно доста – добави Аспарухов. – Много им се радваме. Пожелаваме им триумф. Надявам се да зарадват България. Заслужават с играта, която демонстрират. Много самоотвержен тим. Искам да помоля всички хора и почитатели да се молят, с цел да може да създадат това, за което са отишли. Не си припомням тим на тази възраст, който да е показвал стоманени нерви и в никакъв случай да не се предава.

Между момчетата от мъжкия тим се вижда ентусиазъм. Коментирахме го. Ще е доста красиво и хубаво, в случай че и ние успеем да създадем доста добър резултат, както момчетата. “

Вижте още от изявлението с Аспарух Аспарухов, който споделя какво е настроението при мъжете ден преди старта на европейското състезание и дали Цветан Соколов е възобновен от травма.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР