FURIA Esports е основан през 2017 г. и бързо се

...
FURIA Esports е основан през 2017 г. и бързо се
Коментари Харесай

FURIA Esports получи най-престижната награда за електронни спортове в Латинска Америка

FURIA Esports е учреден през 2017 година и бързо се трансформира в международна сензация на сцената на електронните спортове. Достигайки до полуфиналите на IEM Rio Major 2022, тимът надмина всички упования. Това е най-хубавият резултат на организацията на шампионат до момента. Състезавайки се в Counter-Strike: Global Offensive, Rocket League, League of Legends, Valorant, PUBG: Battlegrounds, Apex Legends и Super Smash Bros, и други надпревари, FURIA получи „ Prêmio eSports Brasil “ – най-престижната премия за електронни спортове в Латинска Америка – за най-хубавата организация за електронни спортове през 2020 година и 2021 година

С впечатляващ състав от над 10 тима, включващ повече от 80 професионални спортисти и подсилен от над 215 отдадени чиновници, в това число и един напълно женски CS:GO тим, организацията продължава да пробива до нови позиции и постижения.
-->
Към днешна дата FURIA има пет уреди с игрални офиси в Сао Пауло (Бразилия), Лос Анджелис (Калифорния) и Бока Ратон (Флорида), подготвителен център в Мелиеха, Малта за тимове на FURIA, състезаващи се в Европа, както и магазин за преживявания в Уинууд (Флорида).

Екипите на Академията и напредничавото образование спомагат за откриването на нови гении и култивирането на утрешните звезди на електронните спортове. Подходът на организацията към развиването на гении докара до невиждани върхове, привличайки 8,2 милиона фенове от целия свят през 2022 година

Със мощно цифрово наличие и голям брой почитатели в обществените мрежи, изключително на млади и динамични хора, най-вече във възрастовата група 25-34 години, FURIA се потвърди като трендов модел във взаимоотношението с почитателите на електронните спортове. Например, по време на Rio Major 2022 и IEM Rio 2023, FURIA провежда своето събитие „ Casa FURIA “, на което участваха 1000 души, акцентиращо върху благосъстоянието на бразилската просвета с директни предавания и разнообразни музикални осъществявания всеки ден.

По-рано този месец беше оповестено, че AGON by AOC – една от водещите международни марки за гейминг монитори и цялостна екосистема от геймърски аксесоари, разширява спонсорството си с FURIA Esports. Това съдействие, което стартира на локално равнище в Сао Пауло още със основаването на организацията, в този момент става световно, отразявайки динамичния напредък и възходящата известност на FURIA. Разширеното съглашение за спонсорство значи, че AGON by AOC ще оборудва всички тимове и играчи на събитията за електронни спортове на FURIA със своите монитори за спортни игри от сериите AGON и AGON PRO, дружно с най-съвременните периферни устройства на AOC Gaming. Тези устройства дават обещание бързо време за реакция, висока периодичност на освежаване и ергономичност. На собствен ред, прозренията на състезателите по време на игрите ще оказват помощ на инженерните екипи от AGON by AOC да развият и подобрят още повече гейминг оборудването на компанията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР