Функцията Street View на Google Maps ще бъде подобрена по

...
Функцията Street View на Google Maps ще бъде подобрена по
Коментари Харесай

Google Maps разширява функциите на Street View

Функцията Street View на Гугъл Maps ще бъде усъвършенствана по случай 15-тата годишнина на услугата, разгласи търсачката. Първата е нова функционалност, която идва в приложенията за iOS и Android, която ще демонстрира исторически изображения на Street View на телефона. Втората е нова, по-преносима камера, която Гугъл се надява да улесни снимането на изображения от Street View в бъдеще.

От 2014 година е допустимо да употребявате Street View, с цел да видите по какъв начин обещано място се е трансформирало през годините посредством настолната версия на Гугъл Maps. Но в този момент приложенията за iOS и Android на услугата ще имат същата дарба. Потребителите би трябвало да  докоснат екрана, до момента в който е в режим Street View, и по-късно избере „ вижте още дати “, с цел да има достъп до историческите изображения на местонахождение. Гугъл популяризира, че функционалността ще демонстрира изображения от стартирането на Street View през 2007 година тук-там, където това е налично.

Второто изобретение, което Гугъл прави, е нова, по-преносима камера за снимане на 360-градусови изображения. В момента колосът за търсене употребява специфични коли и огромни раници с камера (наречени Trekkers), с цел да снима света, само че новата камера свива цялата тази функционалност до устройство с тегло малко от 7 кг.

Камерата е проектирана да улесни Гугъл да снима изображения от Street View по целия свят, което й разрешава да прави по-чести актуализации.

Въпреки че Гугъл натъртва на преносимостта на новата камера, ръководителят на хардуерния екип на Street View Стивън Силвърман споделя, че новите изображения ще бъдат още по-красиви.

Новата камера ще бъде пусната на пазара паралелно със съществуващите коли и трекери през идната година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР