Fuchsia OS е нова операционна система, създадена от нищото от

...
Fuchsia OS е нова операционна система, създадена от нищото от
Коментари Харесай

Демо на Fuchsia OS позволява да пробвате операционната система директно в браузъра

Fuchsia OS е нова операционна система, основана от нищото от Гугъл . Тя даже употребява изцяло нов кернел, а друг на Linux , който откриваме както в Android , по този начин и в Chrome OS . Нейният интерфейс също е качествено нов и в случай че желаете да видите какво съставлява, може да го извършите с това демо.

Интерфейсът на Fuchsia OS не е загадка, само че досега бе показван единствено отчасти под формата на разнообразни кодове, които не приказват доста на необятната публика. Това демо, което може да се пусне напряко в браузъра, без значение дали сте на компютър или мобилно устройство, дава късмет на по-любопитните да видят върху какво в действителност работи Гугъл към този момент толкоз време.

Разбира се, за момента в действителност няма какво толкоз да се гледа.

На процедура не съществуват приложения, само че демото разкрива концепцията на компанията да сложи своите услуги – и най-много Гугъл Search – в центъра на модела. Освен това е явно, че въпреки Fuchsia OS да работи на всевъзможни устройства, най-добре приляга тя на смарт телефон или таблет. Подобно решение е разумно имайки поради, че на десктоп тя мъчно ще се трансформира в освен това от нишова платформа, до момента в който като употребява опита си в Android, Гугъл може да сътвори добра мобилна опция.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР